Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Προκριματικά Μουντιάλ: Απίστευτη καταγγελία! “Στημένο το Αργεντινή – Περού”

Προκριματικά Μουντιάλ: Απίστευτη καταγγελία! “Στημένο το Αργεντινή – Περού”
ΦΩΤΟ reuters

Έντονο παρασκήνιο πριν από το παιχνίδι της Αργεντινής με το Περού για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Μεγάλη αθλητική εφημερίδα του Περού καταγγέλλει ότι η αναμέτρηση είναι στημένη για να νικήσει η παρέα του Μέσι και να κάνει το αποφασιστικότερο βήμα για πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα “Todosport” κυκλοφόρησε με τον τίτλο “κλέφτες”, υποστηρίζοντας ότι οι άνθρωποι της Αργεντινής έχουν στήσει το παιχνίδι με το Περού, προκειμένου η ομάδα του Μέσι να πάρει τη νίκη και να κάνει βήμα πρόκρισης στο Μουντιάλ 2018.

Εκεί βασίζει την καταγγελία της η εφημερίδα

Η εφημερίδα βασίζει την καταγγελία της στην παρουσία του Τζιάνι Ινφαντίνο στο Μπουένος Άιρες. Ο πρόεδρος της UEFA βρίσκεται στην Αργεντινή, προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους των ομοσπονδιών Αργεντινής, Παραγουάης και Ουρουγουάης και να ενημερωθεί για την απόφαση τους να καταθέσουν κοινή υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2030.

Μόνο νίκη για Αργεντινή, βολεύει και η ισοπαλία το Περού

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της προκριματικής φάσης, η Αργεντινή βρίσκεται στην 5η θέση και το Περού στην 4η (έχουν από 24 βαθμούς).  Η 5η θέση οδηγεί στα πλέι οφ. Το Περού θα αγωνιστεί για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία), την ώρα που η Αργεντινή θέλει οπωσδήποτε τη νίκη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις