Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Προκριματικά Μουντιάλ: Τέλος ο Τσάσιτς από την Εθνική Κροατίας!

Προκριματικά Μουντιάλ: Τέλος ο Τσάσιτς από την Εθνική Κροατίας!
ΦΩΤΟ reuters

Η Κροατία δεν κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας της Φινλανδίας, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός τελικής φάσης του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας. Την… πλήρωσε ο Τσάσιτς.

Λίγες ώρες μετά την εντός έδρας “γκέλα” με τη Φινλανδία, ο Άντε Τσάσιτς αποτέλεσε παρελθόν από την Κροατία. Η κροατική ομοσπονδία ποδοσφαίρου πήρε την απόφαση να απομακρύνει από τον πάγκο της εθνικής ομάδας τον Τσάσιτς, παραμονές του κρίσιμου αγώνα με την Ουκρανία στο Κίεβο. Αντικαταστάτης του είναι ο πρώην προπονητής της Αλ Αΐν, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Εάν η Κροατία ηττηθεί από τους Ουκρανούς την τελευταία αγωνιστική, δεν θα προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό, πράγμα που παραδέχθηκε και ο Λούκα Μόντριτς.

“Η κατάσταση είναι καταστροφική! Ξεκινήσαμε με τον Τσάτσιτς, όλα ήταν καλά και τώρα τα πετάμε στα σκουπίδια! Έχουμε ακόμα πιθανότητες, αλλά είναι απαράδεκτο να δυσκολευόμαστε σε ματς με το Κόσοβο και τη Φινλανδία ενώ θα τις νικούσαμε άνετα πριν από καιρό…”, δήλωσε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις