Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Πρώτη νίκη για Λουκέρνη! Προβλημάτισε στην άμυνα ενόψει Ολυμπιακού

Πρώτη νίκη για Λουκέρνη! Προβλημάτισε στην άμυνα ενόψει Ολυμπιακού
ΦΩΤΟ fcl.ch

Μετά από δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές του ελβετικού πρωταθλήματος, η Λουκέρνη επικράτησε 4-2 της Λουγκάνο και πήρε την πρώτη νίκη της για τη νέα σεζόν, λίγες μέρες πριν από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Europa League.

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα πάει στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό η Λουκέρνη, η οποία επικράτησε της Λουγκάνο με 4-2, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στο ελβετικό πρωτάθλημα.

Η αντίπαλος των Πειραιωτών στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League προβλημάτισε, βέβαια, με τα αμυντικά κενά της, τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούν οι “ερυθρόλευκοι”.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τη Λουκέρνη, καθώς βρέθηκε να χάνει νωρίς από γκολ του Γιάο, μόλις στο 6ο λεπτό. Ωστόσο, ο Ντεμχασάι «απάντησε» στο 22΄ και ο Σιρπφ με πέναλτι στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 3-1 στο 58΄, ο Βέτσεϊ μείωσε προσωρινά για τη Λουγκάνο (64΄), αλλά ο Ελέκε στο 74΄ «σφράγισε» τη νίκη της Λουκέρνης.

Ο Ρενέ Βάιλερ χρησιμοποίησε τους Σάλβι, Γκρέτερ, Αλβες, Σμιντ, Σίντλερ, Βόκα, Ούγκρινιτς, Σνόιβλι (85΄ Σβέγκλερ), Γκβίλια (71΄ Βάργκας), Σιρπφ, Ντεμχασάι (65΄ Ελέκε).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις