Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Πρώτη “βόμβα” για τη Ρεάλ Μαδρίτης! “Προφορική συμφωνία με Έρικσεν” [pic]

Πρώτη “βόμβα” για τη Ρεάλ Μαδρίτης! “Προφορική συμφωνία με Έρικσεν” [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

Η πρώτη μετεγγραφική “βόμβα” της Ρεάλ Μαδρίτης για το προσεχές καλοκαίρι είναι γεγονός σύμφωνα με τους Ισπανούς, καθώς οι “μερένγκες” φέρονται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ηγέτη της Τότεναμ, Κριστιάν Έρικσεν.

Η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης έχει προαναγγείλει και ένα “καυτό” μετεγγραφικό καλοκαίρι για τη “Βασίλισσα” με την αρχή να γίνεται με τον Κριστιάν Έρικσεν.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός προέρχεται από μία ακόμη εντυπωσιακή σεζόν στην Τότεναμ, όντας και τα ημιτελικά του Champions League και στα 27 του χρόνια φαίνεται έτοιμος για το “βήμα” παραπάνω στην καριέρα του.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της μαδριλένικης AS λοιπόν, οι “μερένγκες” έχουν ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τον παίκτη και απομένει να τα βρουν και με τα “σπυρούνια”, για να ολοκληρώσουν την πρώτη σπουδαία μετεγγραφή της… επόμενης ημέρας στην ομάδα. Με τον ίδιο τον Έρικσεν πάντως, να επιθυμεί διακαώς τη μετακίνησή του στο Μπερναμπέου και το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2020, δύσκολα θα “χαλάσει” η μετεγγραφή.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις