Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Σεισμός” στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Αποβολή από τα ευρωπαϊκά κύπελλα για όσους δεν συμμορφωθούν!

“Σεισμός” στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Αποβολή από τα ευρωπαϊκά κύπελλα για όσους δεν συμμορφωθούν!

Ολοκληρώθηκαν οι διήμερες επαφές του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη με UEFA – FIFA στην Ελβετία.
Στις συναντήσεις διαπιστώθηκε μια βασική συναντίληψη για τα ζητήματα που συζητήθηκαν για την… επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων που θα υιοθετηθούν, θα γίνεται αποβολή ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν έχει αποδεχτεί πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και αναμένεται στη χώρα μας.

Ραγδαίες είναι εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο! FIFA και UEFA δεν… αστειεύονται και στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν την ελληνική Κυβέρνηση στην επανεκκίνησή του, είναι έτοιμες για αυστηρές ποινές προς τους παραβάτες.

Οι επαφές Γεραπετρίτη και η… ξεκάθαρη -πια- απειλή για τις ομάδες!

Την Τρίτη (04.02.2020) ολοκληρώθηκαν οι διήμερες επαφές του Γιώργου Γεραπετρίτη με την UEFA στην Ελβετία, όπως και η επικοινωνία με τη FIFA. Στις συναντήσεις διαπιστώθηκε μια βασική συναντίληψη για τα ζητήματα που συζητήθηκαν.

H UEFA συμφώνησε να παρέχει τεχνική βοήθεια, ενώ από την ελληνική πλευρά υπήρξε πλήρης πολιτική δέσμευση ότι οι προτάσεις αυτές θα υλοποιηθούν στο ακέραιο, και πως σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων που θα υιοθετηθούν, θα γίνεται αποβολή ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ινφαντίνο: Μήνυμα… συνεργασίας με την Κυβέρνηση! “Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές”

Ο υπουργός Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτης δεσμεύτηκε στις επαφές του με την UEFA και τη FIFA στην Ελβετία πως σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων που θα υιοθετηθούν, θα γίνεται αποβολή ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα ο κ. Γεραπετρίτης είχε συνάντηση με ανθρώπους της UEFA, όπως και με τον πρόεδρο της, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μεταφέροντας του την πρόσκληση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη (για να έρθει άμεσα στην Αθήνα) την οποία και έκανε αποδεκτή.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις