Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ράμος: “Έτη φωτός πίσω από τον Μέσι ο Μαραντόνα”

Ράμος: “Έτη φωτός πίσω από τον Μέσι ο Μαραντόνα”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο αρχηγός της Ισπανίας, Σέρχιο Ράμος, απάντησε στον Ντιέγκο Μαραντόνα πού αμφισβήτησε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, εκδηλώνοντας τον θαυμασμό του για τον Λιονέλ Μέσι, τον συνήθως αντίπαλό του λόγω των αναμετρήσεων στην Ισπανία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα.

Ο Μάραντόνα, νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986 με την Αργεντινή, παρατήρησε αυτή την εβδομάδα ότι, «ο Ράμος δεν είναι σούπερ σταρ, ο πραγματικός σούπερ σταρ αμυντικός είναι ο Ντιέγκο Γοδίν», όταν κλήθηκε να συγκρίνει τον Ράμος με τον αρχηγό της Ουρουγουάης.

Ο Ράμος ρωτήθηκε για το σχόλιο του Μαραντόνα μετά τη νίκη της Ισπανίας επί του Ιράν και επέλεξε να επαινέσει τον Μέσι, ο οποίος οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε πολλές νίκες επί της Ρεάλ Μαδρίτης και είχε πολλές προσωπικές μονομαχίες με τον Ισπανό.

«Σέβομαι τον Μαραντόνα επειδή είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών, νομίζω ότι ήταν ένα αστέρι, αλλά θα σας πω επίσης ότι το ποδόσφαιρο της Αργεντινής γνωρίζει ότι ο Μαραντόνα είναι έτη φωτός πίσω από τον νούμερο ένα παίκτη τους, δηλαδή τον Μέσι», δήλωσε ο Ράμος.

Ο Μέσι, ο οποίος έχασε πέναλτι στην ισοπαλία 1-1 της Αργεντινής με την Ισλανδία, βρίσκεται υπό πίεση να οδηγήσει την εθνική του ομάδα στη νίκη επί Κροατίας που προηγείται στον 4ο όμιλο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις