Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανατροπή με Μπέιλ και Χάμες! “Τους υπολογίζω κανονικά” είπε ο Ζιντάν

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανατροπή με Μπέιλ και Χάμες! “Τους υπολογίζω κανονικά” είπε ο Ζιντάν
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Χάμες Ροντρίγκες και ο Γκάρεθ Μπέιλ είχαν τεθεί στο περιθώριο από τον Ζινεντίν Ζιντάν, αναμένοντας την αποχώρησή τους από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι μετεγγραφές τους δεν έχουν ακόμη “προχωρήσει” και ο Γάλλος τεχνικός έκανε… στροφή 180 μοιρών.

Ανατροπή δεδομένων στις υποθέσεις των Χάμες Ροντίγκες και Γκάρεθ Μπέιλ, με τους δύο παίκτες να… ξεμένουν στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ζινεντίν Ζιντάν να δηλώνει ότι πλέον υπολογίζει αμφότερους κανονικά ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι δηλώσεις του Ζιντάν για Χάμες και Μπέιλ

«Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες μου. Έχω τους καλύτερους, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επί τούτου. Πορεύομαι με ό,τι έχω. Έχω μιλήσει με τον άνθρωπο που είναι αρμόδιος για τις μεταγραφές κι αυτή τη στιγμή λέω ότι έχω τους παίκτες που θα ήθελα να έχω. Δεν μπορώ να μιλήσω για τους υπόλοιπους. Ξέρω πως όσοι βρίσκονται στην ομάδα μας, είναι χαρούμενοι.

Ο Χάμες είναι καλά, έτοιμος και είμαι χαρούμενος που τον έχουμε στην ομάδα μας. Ο Μπέιλ ήταν να φύγει αλλά είναι μαζί μας ακόμα και τώρα. Τα πράγματα αλλάζουν και τον υπολογίζω κανονικά όπως τους υπόλοιπους. Έχει συμβόλαιο και είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδας μας, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Μακάρι όλοι να με δυσκολέψουν στις επιλογές μου για την 11άδα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις