Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Δάκρυσε ο Λοπετέγκι στην παρουσίαση του! [vid]

Λοπετέγκι

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο Ζουλέν Λοπετέγκι, κατά την παρουσίαση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης. “Χθες η χειρότερη ημέρα της ζωής μου, σήμερα η καλύτερη!” αναφέρει ο νέος τεχνικός των “μερένγγες”, αναφερόμενος και στην απόλυση του από την εθνική Ισπανίας.

«Η χθεσινή (σ.σ.: Τετάρτη) ήταν η πιο θλιβερή μέρα της ζωής μου μετά τον θάνατο της μητέρας μου. Ωστόσο, η σημερινή (σ.σ.: Πέμπτη) είναι η πιο ευτυχισμένη», είπε δακρυσμένος ο Ζουλέν Λοπετέγκι.

Ο νέος τεχνικός της Ρεάλ τόνισε στη συνέχεια: «Εγώ είμαι ήρεμος. Ημουν ειλικρινής, έκανα το σωστό και δεν πρόδωσα κανέναν». Εννοείται ότι δεν θα γινόταν να μην αναφερθεί και στον Κριστιάνο: «Ο Ρονάλντο είναι ο παίκτης που θα ήθελα στο πλευρό μου. Και ευτυχώς ο κορυφαίος του κόσμου παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης».

https://twitter.com/realmadriden/status/1007311752004923392

“Επίθεση Πέρεθ στην Ομοσπονδία

Λίγο πριν, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, τα… έχωσε την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την απόλυση του Λοπετέγκι από την εθνική Ισπανίας, λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση της πρόσληψής του από τους “μερένγκες”.

«Θέλαμε να κάνουμε αυτή την παρουσίαση μετά το Μουντιάλ, αλλά έτσι όπως εξελίχτηκε η κατάσταση, δυστυχώς την επισπεύσαμε. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί η συμφωνία μας επηρέαζε την Εθνική και κατέστρεψε αυτό το πλάνο. Δεν υπήρχε απολύτως κανένας λόγος να εκδιωχτεί με αυτόν τον τρόπο ο Λοπετέγκι. Οι προπονητές δεν ανήκουν στον Ρουμπιάλες (σ.σ.: πρόεδρος Ομοσπονδίας). Αυτά δεν γίνεται να συμβαίνουν στον 21ο αιώνα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις