Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Δυσάρεστα νέα με Αζάρ ενόψει Μπαρτσελόνα! Αμφίβολος ο Μαρσέλο

Ρεάλ Μαδρίτης: Δυσάρεστα νέα με Αζάρ ενόψει Μπαρτσελόνα! Αμφίβολος ο Μαρσέλο
Reuters

Μεγάλο πλήγμα για την Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Χωρίς τον Εντέν Αζάρ στο “Καμπ Νου” οι “μερένγγες”! Αμφίβολος ο Μαρσέλο.

Μια μεγάλη απουσία θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει του Μπαρτσελόνα – Ρεάλ (18.12.2019). Ο Εντέν Αζάρ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη “Βασίλισσα” στο μεγάλο ντέρμπι του “Καμπ Νου”.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στον αστράγαλο του, στο εντός έδρας ματς της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League. Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πως ο Βέλγος θα επιστρέψει στη… δράση μετά από 10 ημέρες, κάτι που όμως δεν έχει γίνει.

Ο Αζάρ συνεχίζει να περπατάει με πατερίτσες και μάλιστα έφτασε στο γεύμα της ομάδας -την Τετάρτη (04.12.2019)- με το αμάξι του Κουρτουά. Ο Βέλγος ακολουθεί καθημερινά θεραπείες και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ, ο τραυματισμός στο δεξί πόδι θα τον αφήσει εκτός από του Clasico (σ.σ. αναμένεται να επιστρέψει μετά τις γιορτές).

Την ίδια στιγμή, οιμερένγγες” ανακοίνωσαν ότι ο Βραζιλιάνος μπακ, Μαρσέλο, υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία τριών εβδομάδων.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις