Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιντάν: “Αβέβαιο το μέλλον μου”

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιντάν: “Αβέβαιο το μέλλον μου”

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, στο περιθώριο των δηλώσεων του για το αποψινό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια, παραδέχθηκε ότι το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν γνωρίζει ότι μόνο σίγουρη δεν είναι η θέση του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο προπονητής της “Βασίλισσας” κατέστησε σαφές ότι το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο μετά τα σερί αρνητικά αποτελέσματα.

«Αν θεωρούσα ότι δεν είμαι συμβατός με τους παίκτες θα έφευγα αύριο. Στη ζωή του ποδοσφαιστή υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να αντιστρέψω την κατάσταση. Μπορώ να το κάνω.

Μπορούμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό. Pροσπαθώ να διατηρήσω την πίστη μου και να βελτιωθώ σαν προπονητής. Κανείς δεν μπορεί να μου πάρει τον ενθουσιασμό να εργάζομαι εδώ, οι παίκτες είναι οι ίδιοι, αλλά δεν φταίνε αυτοί.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αλλάξουμε τα πράγματα. Είμαι ο μόνος που το βλέπει θετικά. Δεν το λέω μόνο για να με προστατέψω. Πρέπει να σκεφτούμε πως παίζαμε και na το επαναλάβουμε. Το μέλλον μου είναι αβέβαιο.

Συνεχίζω μέρα τη μέρα, με τον ίδιο ενθουσιασμό. Δε μετανιώνω για τις αποχωρήσεις των Μοράτα, Χάμες και Πέπε. Δε θα άλλαζα τίποτα. Είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ”, τόνισε ο Ζιντάν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις