Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-3 ΤΕΛΙΚΟ: Με εμφατικό τρόπο στον τελικό του Copa del Rey οι Καταλανοί

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-3 ΤΕΛΙΚΟ: Με εμφατικό τρόπο στον τελικό του Copa del Rey οι Καταλανοί

Η Μπαρτσελόνα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Copa Del Rey. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πέρασε από το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Βαρκελώνη προκρίθηκε στον τελικό.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σουάρες, η Μπαρτσελόνα έκανε νέο «πάρτι» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Μπερναμπέου» και με το εμφατικό 3-0 (1-1 το πρώτο ματς) προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Copa del Rey που είναι προγραμματισμένος για τις 25 Μαΐου στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Το LIVE του Ρεάλ – Μπαρτσελόνα από το newsit.gr

Το έτερο «εισιτήριο» του τελικού διεκδικούν σήμερα (28/2) στο «Μεστάγια» η Βαλένθια και η Μπέτις. Οι «νυχτερίδες» έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα, καθώς απέσπασαν ισοπαλία 2-2 στο πρώτο ματς, όμως η ομάδα της Σεβίλης έχει το μεγάλο κίνητρο της διεξαγωγής του τελικού στην έδρα της, το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», στις 25 Μαΐου.

Οι δύο αντίπαλοι εμφανίζονται ισοδύναμοι φέτος και οι δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες (0-0 το παιχνίδι πρωταθλήματος στη Βαλένθια) κι έτσι η μάχη αναμένεται αμφίρροπη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις