Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Respect σε Κριστιάνο Ρονάλντο! Σταμάτησε το πούλμαν της Πορτογαλίας για έναν 11χρονο

Respect σε Κριστιάνο Ρονάλντο! Σταμάτησε το πούλμαν της Πορτογαλίας για έναν 11χρονο

Πολλοί τον χαρακτηρίζουν… αχώνευτο και απρόσιτο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τον τρόπο να “κερδίσει” ακόμα και αυτούς τους ανθρώπους. Η απίστευτη κίνηση που έκανε για χάρη του 11χρονου Εντουάρντο Μορέιρα.

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το τέλος της προπόνησης της Εθνικής Πορτογαλίας, στο γήπεδο “Μπέσα”, κατά την αναχώρηση του πούλμαν της ομάδας..

Ο επιθετικός των Ιβήρων και της Γιουβέντους έδωσε εντολή να σταματήσει το πούλμαν της Πορτογαλίας, μόλις αντίκρισε τον 11χρονο Εντουάρντο Μορέιρα να περιμένει την αποστολή της ομάδας.

Ο πιτσιρικάς κρατούσε ένα χαρτόνι με ένα μικρό μήνυμα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και κατάφερε να μπει στο πούλμαν της Πορτογαλίας και να φωτογραφηθεί αγκαλιά με τον “CR7”. Ούτε ο Φερνάντο Σάντος μπορούσε να πει “όχι”. Άλλωστε, η ιστορία του πιτσιρικά μπορεί να… λυγίσει τους πάντες.

Πριν καν κλείσει το πρώτο του έτος του, ο Εντουάρντο Μορέιρα διαγνώστηκε με λευχαιμία και στα 2 έκανε την πρώτη του επέμβαση, χωρίς όμως τελικά να ιαθεί πλήρως. Πλέον, ο πιτσιρικάς ζει στην Τρόφα και πάσχει από ακόμα μία ανίατη ασθένεια, που έχει να κάνει με το αίμα στον οργανισμό.

https://twitter.com/B24PT/status/1137401683678584832

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις