Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μάνταλος: Φόβοι για ρήξη χιαστού! Παγωμάρα σε ΑΕΚ κι Εθνική Ελλάδας

Μάνταλος: Φόβοι για ρήξη χιαστού! Παγωμάρα σε ΑΕΚ κι Εθνική Ελλάδας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το σπουδαίο διπλό επί του Πανιωνίου κι αυτό γιατί είδε τον αρχηγό της, Πέτρο Μάνταλο, να τραυματίζεται σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Ένωσης, ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό πόδι!

Ο Πέτρος Μάνταλος τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό πόδι.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν πάτησε καλά στο έδαφος μετά από άλμα που έκανε, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να κάνει τον σταυρό του, αμέσως μετά τον τραυματισμό του. Τη Δευτέρα (30/10) θα υποβληθεί σε μαγνητική, ώστε να γίνει γνωστή η τελική διάγνωση για τον τραυματισμό του.

Έχει υποστεί ξανά ρήξη πρόσθιου χιαστού

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πέτρος Μάνταλος τραυματίζεται τόσο σοβαρά. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε υποστεί ξανά ρήξη πρόσθιου χιαστού αλλά στο δεξί γόνατο, στις 12 Μαρτίου του 2015 στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Παγωμάρα και στην Εθνική Ελλάδας

Η ΑΕΚ δεν θα είναι μοναδική ομάδα που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάνταλου, καθώς ο παίκτης της Ένωσης δεν θα αγωνιστεί ούτε στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με την Κροατία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρόκειται για τον τέταρτο διεθνή Έλληνα παίκτη που τραυματίζεται τον τελευταίο καιρό, μετά τους Δώνη, Μανωλά και Τοροσίδη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις