Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ρίβερ – Μπόκα: “Κεραυνοί” από Μαραντόνα! “Αγαπητέ πουτ@@@ς γιε…”

Ρίβερ – Μπόκα: “Κεραυνοί” από Μαραντόνα! “Αγαπητέ πουτ@@@ς γιε…”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς ορίστηκε να γίνει στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, το “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Μαραντόνα δεν εμφανίστηκε απλά αρνητικός απέναντι στη συγκεκριμένη επιλογή της CONMEBOL, αλλά δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμα και προσβλητικές εκφράσεις για δείξει την οργή του.

Ρίβερ – Μπόκα: Οριστικό! Αυτή είναι η έδρα και η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού

“Σε αυτόν τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες (σ.σ. ο πρόεδρος της Conmebol), έχω να τον ρωτήσω ένα πράγμα: τι στο διάβολο να κάνω εάν η οικογένειά μου θέλει να δει το Ρίβερ-Μπόκα;

Θα πρέπει να πάμε όλοι στην Μαδρίτη; Ούτε είμαστε όλοι Μάκρι (σ.σ. ο πρόεδρος της Αργεντινής). Ξέρετε πόσο θα κοστίσει σε έναν φίλαθλο από την Αργεντινή όλο αυτό;”, δήλωσε αρχικά ο Μαραντόνα.

“Ε λοιπόν, αγαπητέ πουτ@ν@ς γιε, φτιάξε ένα σχέδιο ασφαλείας και πήγαινε να κάνεις τον τελικό στο γήπεδο της Βέλες Σάρσφιλντ, γιατί όχι; Η αλήθεια είναι πως αυτοί οι άνθρωποι είναι το πρόβλημα του ποδοσφαίρου.

Δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν τα καθήκοντα που έχουν, μιλάμε για μία τρέλα. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ο Ντομίνγκες κάνει το γύρο του κόσμου και μιλάει για ποδόσφαιρο…”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις