Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρίβερ – Μπόκα: Παραδέχονται την αποτυχία! Διώχνουν τον τελικό από τη χώρα

Ρίβερ – Μπόκα: Παραδέχονται την αποτυχία! Διώχνουν τον τελικό από τη χώρα
ΦΩΤΟ Reuters

Ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και τη Μπόκα Τζούνιορς, αποδείχθηκε σε ένα ανεπανάληπτο φιάσκο για την Αργεντινή και το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής, γεγονός που δημιουργεί σκέψεις για… μετακόμισή του στα ΗΑΕ.

Ο τελικός των τελικών για το Κόπα Λιμπερταδόρες, εξελίχθηκε χειρότερα από ό,τι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, με τον “πόλεμο” που ξέσπασε τόσο έξω από το γήπεδο, έσω και στα εσωτερικά της παγκόσμιας ομοσπονδίας, με αποτέλεσμα να εξετάζεται σοβαρά η διεξαγωγή του εκτός Αργεντινής.

Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς βρέθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορίας τους, αντιμέτωπες στην τελική φάση της κορυφαίας λατινοαμερικάνικης διοργάνωσης, αλλά η χώρα τους αποδείχθηκε ανίκανη να διοργανώσει αυτά τα δύο ματς.

Κάπως έτσι, τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή αναφέρουν ότι συζητείται πλέον η μεταφορά του δεύτερου τελικού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου θα διεξαχθεί και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ώστε ο νικητής της αναμέτρησης να παραμείνει εκεί και για αυτή τη διοργάνωση, η οποία ξεκινάει στις 12 Δεκεμβρίου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις