Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρίβερ Πλέιτ: Ξέφρενο… πάρτι! “Κάηκε” το Μπουένος Άιρες – videos

Ρίβερ Πλέιτ: Ξέφρενο… πάρτι! “Κάηκε” το Μπουένος Άιρες – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρίβερ Πλέιτ σήκωσε το Copa Libertadores, νικώντας στη Μαδρίτη την Μπόκα Τζούνιορς με 3-2 (στο δεύτερο τελικό της διοργάνωσης) και στην πλατεία της Δημοκρατίας του Μπουένος Άιρες στήθηκε ένα ξέφρενο πάρτι.

Το σφύριγμα της λήξης του τελικού της Μαδρίτης έδωσε στη Ρίβερ Πλέιτ το 4ο Copa Libertadores της ιστορίας της και έδωσε στους οπαδούς της ομάδας να ξεκινήσουν το… γλέντι.

Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς: “Αιώνια” κούπα για τους “εκατομμυριούχους”! Με γκολάρες γράφτηκε ιστορία στη Μαδρίτη

Σημείο συνάντησης… ο Οβελίσκος του Μπουένος Άιρες που βρίσκεται στην πλατεία της δημοκρατίας (Plaza de la República). Οι φίλοι της Ρίβερ Πλέιτ πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλο, Μπόκα Τζούνιορς και… έβαψαν το κεντρικό σημείο της πόλης ερυθρόλευκο με σημαίες και πολλά συνθήματα.

Επίσης υπήρχαν πανό που έγραφαν τη λέξη “δόξα”, την ώρα που κάποιο άλλο έγραφε “ενός λεπτού σιγή για την Μπόκα που πέθανε” ή που είχε το… φέρετρο της μεγάλης αντιπάλου της Ρίβερ Πλέιτ!

Πάντως, δεν έλειψαν και οι “ασχήμιες”, αφού το πανηγυρικό κλίμα… αμαυρώθηκε από επεισόδια. Σύμφωνα με την αστυνομία, έγιναν 20 προσαγωγές, ενώ υπήρξαν και τραυματίες.

https://www.youtube.com/watch?v=tovhLkwD_Uw

https://twitter.com/FOXSoccer/status/1071926084906565632

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις