Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρόμα – Πόρτο: Προβάδισμα με Ζανιόλο! “Ζωντανοί” οι Πορτογάλοι με Αντριάν – videos

Ρόμα – Πόρτο: Προβάδισμα με Ζανιόλο! “Ζωντανοί” οι Πορτογάλοι με Αντριάν – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρόμα του Κώστα Μανωλά, πήρε προβάδισμα πρόκρισης με το 2-1 επί της Πόρτο, στους “16” του Champions League, με τους Πορτογάλους να μένουν όμως “ζωντανοί” με το εκτός έδρας γκολ του Αντριάν.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ζανιόλο, η Ρόμα πλησίασε σε ένα σκορ πρόκρισης επί της Πόρτο, όμως ο Αντριάν μείωσε στο τέλος σε 2-1 και άφησε “ανοιχτούς λογαριασμούς” για τη ρεβάνς στην Πορτογαλία.

Οι Ρωμαίοι, με τον Κώστα Μανωλά στη βασική ενδεκάδα τους, είχαν δοκάρι με τον Τζέκο στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ στο 70′ με εκπληκτική επιθετική ανάπτυξη και τελείωμα του Ιταλού μεσοεπιθετικού με διαγώνιο σουτ.

Έξι λεπτά αργότερα μάλιστα, φάνηκε να “καθαρίζουν” το ματς, όταν μετά από δεύτερο δοκάρι του Τζέκο, ο Ζανιόλο και πάλι, πήρε το “ριμπάουντ” και έκανε το 2-0 για την ομάδα του σε κενή εστία.

Αμέσως μετά όμως, η Πόρτο βρήκε ένα “χρυσό” εκτός έδρας γκολ, με αρκετή δόση τύχης, αφού η μπάλα έφθασε με περιπετειώδη τρόπο στον Άντριαν μέσα στην περιοχή, για να γράψει αυτός το τελικό 2-1 στο 79ο λεπτό του ματς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις