Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρωμαϊκό “δώρο” στη Γιουβέντους! Ματσάρα χωρίς νικητή στο ντέρμπι με την Ίντερ – video

Ρωμαϊκό “δώρο” στη Γιουβέντους! Ματσάρα χωρίς νικητή στο ντέρμπι με την Ίντερ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής στη Serie A, η Ρόμα έβαλε “stop” στην Ίντερ μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2 και επέτρεψε στη Γιουβέντους να ξεφύγει ακόμη περισσότερο στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Παρότι προηγήθηκε δύο φορές μέσα στο Ολίμπικο, η Ίντερ δεν κατάφερε να παραμείνει στο “κυνήγι” της Γιουβέντους, καθώς η Ρόμα ισοφάρισε τελικά σε 2-2 και άφησε του Μιλανέζους, 11 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Μπαλντέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 37ο λεπτό του αγώνα, με τον Ουντέρ να ισοφαρίζει με τρομερό σουτ από μακριά στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι “νερατζούρι” κατάφεραν να πάρουν ξανά το προβάδισμα στο 66′, με τον Ικάρντι να παραμένει… on fire για την ομάδα του, αλλά η ομάδα του Κώστα Μανωλά βρήκε ξανά “απάντηση”, με τη βοήθεια και του VAR. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, αφού επιβεβαίωσε και στο video το χέρι του Μπρόζοβιτς στο 74′ και ο Κολάροφ ισοφάρισε στο τελικό 2-2, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.


Η Ίντερ έχασε έτσι την ευκαιρία για ένα ντέρμπι… κορυφής κόντρα στη Γιουβέντους την επόμενη αγωνιστική, αφού έμεινε πλέον 11 βαθμούς πίσω από τη “γηραιά κυρία” στη Serie A, βάζοντας πάντως “φωτιά” στην “μάχη” για την 4άδα και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Οι συνθέσεις στο Ρόμα – Ίντερ

Ρόμα (Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Κολάροβ, Ζουάν Ζεσούς, Μανωλάς, Σαντόν (70′ Κλάιφερτ), Ν’ Ζονζί, Κριστάντε, Τζανιόλο (77′ Περότι), Φλορέντσι, Ουντέρ (83′ Παστόρε), Σικ.

Ίντερ (Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βαλέρο (81′ Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Ζοάο Μάριο, Κεϊτά Μπαλντέ (63′ Πολιτάνο), Πέρισιτς (81′ Λαουτάρο Μαρτίνες), Ικάρντι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις