Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ροναλντίνιο: Παραδέχθηκε την ενοχή, έβγαλε selfie και έμεινε ελεύθερος

Ροναλντίνιο: Παραδέχθηκε την ενοχή, έβγαλε selfie και έμεινε ελεύθερος
Reuters

Ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός και ατζέντης του, Ρομπέρτο Ασίς, συνελήφθησαν κατά την άφιξή τους στην Ασουνσιόν της Παραγουάης και μετά από 8ωρη κατάθεση αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο Ροναλντίνιο συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Παραγουάης, αφού διαπιστώθηκε πως είχε στην κατοχή του -όπως και ο αδερφός του- πλαστό διαβατήριο.

Να αναφέρουμε ότι οι αρχές της Βραζιλίας είχε αφαιρέσει το διαβατήριο από τον παλαίμαχο άσο τον Νοέμβριο του 2018, όταν αρνήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 2,5 εκατ. δολαρίων για την περιβαλλοντική καταστροφή που είχε προκαλέσει η κατασκευή σπιτιού του στο Πόρτο Αλέγκρε.

Ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός του ανακρίθηκαν σχεδόν ώρες από την εισαγγελική αρχή στην Ασουνσιόν. Τελικά δεν τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Ο εισαγγελέας Φεντερίκο Ντέλφινο δήλωσε ότι οι αδελφοί αναγνώρισαν ότι διέπραξαν έγκλημα, αλλά δήλωσαν ότι το έκαναν άθελά τους.

Αποδείχτηκε πως ο παίκτης και ο αδερφός του είχαν εξαπατηθεί, καθώς στον Ροναλντίνιο είχε δοθεί ψεύτικο διαβατήριο από έναν συμπατριώτη τους, τον Βιλμόντες Σόουζα Λίρα, ο οποίος και συνελήφθη.

Ο διάσημος Βραζιλιάνος παραδέχτηκε την ενοχή του και συμφώνησε να αντιμετωπίσει μια εναλλακτική τιμωρία. Αφού πρώτα έβγαλε selfie με τους υπαλλήλους της εισαγγελίας, ο “Ρόνι” αφέθηκε ελεύθερος.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις