Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρονάλντο σε Φέρντιναντ: “Ίσως το γυρίσω και εγώ στο μποξ” [vid]

Ρονάλντο - Φέρντιναντ
ΦΩΤΟ youtube

Έπαιξαν μαζί για 6 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα, ο Ρίο Φέρντιναντ ανέλαβε το ρόλο του δημοσιογράφου και… ανέκρινε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο σπίτι του στη Μαδρίτη. Ο Κριστιάνο Τζούνιορ νίκησε τον Άγγλο παλαίμαχο σε εκτέλεση πέναλτι.

Ο Ρίο Φέρντιναντ ταξίδεψε στη Μαδρίτη και βρέθηκε στο πολυτελέστατο σπίτι του Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να του πάρει συνέντευξη.

Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες για 6 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έτσι το κλίμα ήταν πολύ καλό.

Ο Ρονάλντο μίλησε για την άφιξη του στη Ρεάλ Μαδρίτης και την ατμόσφαιρα που γνώρισε, ενώ τόνισε πως δεν ξεχνάει την παρουσία του στους “κόκκινους διαβόλους”.

Όπως τόνισε ο Πορτογάλος, στόχος του είναι να συνεχίσει να κερδίζει τρόπαια αλλά και να απολαμβάνει την οικογένεια και τους φίλους του.

Όσον αφορά το που βλέπει τον εαυτό του σε δέκα χρόνια από τώρα, ο Ρονάλντο είχε όρεξη για πλάκα και απάντησε στον Φέρντιναντ πως: “Ίσως το γυρίσω στο μποξ, όπως και εσύ”.

Ο Κριστιάνο Τζούνιορ “εκτέλεσε” τον Φέρντιναντ

Στο τέλος της συνέντευξης, Ρονάλντο και Φέρντιναντ πήγαν στο μικρό γηπεδάκι που υπάρχει στη βίλα, εκεί όπου ο Κριστιάνο Τζούνιορ έριξε σουτάκια στον παλαίμαχο Άγγλο αμυντικό, δείχνοντας πως έχει.. πάρει απ’ τον πατέρα του.

https://www.youtube.com/watch?v=M__bNFzFNGU

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις