Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ρούνεϊ: Αρχηγικό “αντίο” με το “10” στην πλάτη!

Ρούνεϊ: Αρχηγικό “αντίο” με το “10” στην πλάτη!
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ θα πραγματοποιήσει την 120η και τελευταία του συμμετοχή με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες -την Πέμπτη (15.11.2018) στο Γουέμπλεϊ- και αυτή θα γίνει… όπως πρέπει.

Την φανέλα με το νούμερο 10 και το περιβραχιόνιο του αρχηγού θα φορέσει το βράδυ της Πέμπτης (15.11.2018) ο Γουέιν Ρούνεϊ στο αποχαιρετιστήριο ματς με την Εθνική Αγγλίας κόντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο Ρούνεϊ, ο οποίος αυτή την περίοδο αγωνίζεται στο MLS με την DC United, θα βρίσκεται πιθανότατα στον πάγκο πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο για την 120ή διεθνή συμμετοχή του (και τελευταία) με την Εθνική Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ.

Ο προπονητής των “τριών λιονταριών”, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ότι “… οι παίκτες έχουν έντονα συναισθήματα που θα φορά ο Γουέιν το 10 και πιστεύουμε ότι θα τον τιμήσουμε ανάλογα”.

Πάντως, ο Σαουθγκέιτ απέφυγε να αποκαλύψει τον ακριβή χρόνο που ο έμπειρος επιθετικός θα μείνει στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, όπως είπε αυτό είναι κάτι που έχει συζητήσει με τον 33χρονο άσο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις