Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Σάκοτα για Γιαννακόπουλο: “Καμία επίθεση! Σέβομαι την οικογένειά του και τον Παναθηναϊκό”

Σάκοτα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Διευκρινιστική δήλωση από τον Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός της ΑΕΚ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μετά την… λανθασμένη ερμηνεία που έδωσαν κάποια ΜΜΕ στις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Να θυμίσουμε πως ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ, με ποστάρισμα στο Instagram του πως: “Το να χάνεις από την ΑΕΚ είναι ξεφτίλα” για να εξηγήσει στη συνέχεια πως δεν ήθελε να μειώσει την επιτυχία της Ένωσης, αλλά να δείξει πως είναι ανεπίτρεπτο το αποτέλεσμα για τους “πράσινους”.

Μιλώντας στον “ΣΠΟΡ FM 94,6” ο Ντούσαν Σάκοτα τόνισε πως: “Δεν μπορεί να πει ένα τέτοιο πράγμα για την ΑΕΚ ένας λογικός άνθρωπος. Πόσω μάλλον όταν είναι στο χώρο του μπάσκετ και ξέρει τι έχει προσφέρει αυτή η ομάδα”.

Η δήλωση του αρχηγού της ΑΕΚ φαίνεται πως παρερμηνεύτηκε από ορισμένα Μέσα, κάτι που ο Σάκοτα θέλησε να.. διορθώσει.

Ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” τοποθετήθηκε μέσω Instagram

“Με αφορμή δήθεν δηλώσεις μου κατά του κυρίου Γιαννακόπουλου θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

Καμία επίθεση δεν έγινε από εμένα προς τον κύριο Γιαννακόπουλο κατά την συνέντευξη που παραχώρησα στον ΣΠΟΡ FM.

Έχω μάθει να σέβομαι κάθε αντίπαλο μου όταν αγωνίζομαι, πόσο μάλλον τον Παναθηναϊκό του οποίου υπήρξα μέλος για αρκετά χρόνια. Όπως σέβομαι και την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου.

Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους, όπως εμείς οι αθλητές έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι τους και παίρνουμε χρόνο από το ρεπό μας για να δίνουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις τους, έτσι κι αυτοί πρέπει να έχουν την αξιοπρέπεια να μεταφέρουν τις απαντήσεις μας όπως ειπώθηκαν, και όχι να παρερμηνεύουν τα λεγόμενα μας για να προκαλούν ίντριγκες εκεί που δεν υπάρχουν.

Σας ευχαριστώ”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις