Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σάλα: Μπήκαν φυλακή για τη διαρροή φωτογραφιών του Αργεντινού απ’το νεκροτομείο!

Σάλα: Μπήκαν φυλακή για τη διαρροή φωτογραφιών του Αργεντινού απ’το νεκροτομείο!
ΑΠΕ

Της… φυλακής τα σίδερα θα δουν για κάποιους μήνες ένας άνδρας και μια γυναίκα, που διέρρευσαν φωτογραφίες του νεκρού Εμιλιάνο Σάλα στα social media.

Στη φυλακή μπήκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, που διέρρευσαν φωτογραφίες του νεκρού Εμιλιάνο Σάλα στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο 62χρονος Κρίστοφερ Άσφορντ και η 42χρονη Σέρι Μπρέι είχαν πρόσβαση στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του νεκροτομείου του Μπόρνμουθ, όπου βρέθηκε η σωρός του Εμιλιάνο Σάλα

Η αστυνομία ενημερώθηκε για μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και εμφάνισε τη σωρό του Σάλα στο κρεβάτι του νεκροτομείου, έκανε τις έρευνες της και έφτασε στα συγκεκριμένα δύο άτομα.

Στην Μπρέι επιβλήθηκε από δικαστήριο του Σουίντον ποινή φυλάκισης 14 μηνών και στον Άσφορντ 5 μηνών. “Έχω δει φωτογραφίες της σωρού του Εμιλιάνο στο Instagram και δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι τόσο κακοί που θα μπορούσαν να το κάνουν” ανέφερε η αδερφή του Αργεντινού.

Να θυμίσουμε ότι ο 28χρονος Σάλα πετούσε από τη δυτική Γαλλία (ανήκε στη Ναντ) με προορισμό την Ουαλία, προκειμένου να υπογράψει στην Κάρντιφ, όταν το αεροσκάφος που επέβαινε εξαφανίστηκε στην Μάγχη. Η σωρός του βρέθηκε μετά από έρευνες ημερών, σε αντίθεση με αυτή του πιλότου που ακόμα αγνοείται.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις