Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάλος με Ουάρντα – Μοντέλο τον κατηγορεί για παρενόχληση! Εμπλοκή πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Σάλος με Ουάρντα – Μοντέλο τον κατηγορεί για παρενόχληση! Εμπλοκή πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Η νέο “ροζ” υπόθεση στο οποία εμπλέκεται ο Αμρ Ουάρντα -αλλά και ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Χασάν- δεν αποκλείεται να τον θέσει εκτός της ομάδας της Αιγύπτου, την ώρα που το Copa Africa έχει μόλις ξεκινήσει.

Νέα… ροζ μπλεξίματα για τον Αμρ Ουάρντα; Ο Αιγύπτιος παίκτης του ΠΑΟΚ κατηγορείται πως -μαζί με τον Αχμέντ Χασάν (αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό) και τους Μαχμούντ Χαμντί Αλ Γουένς και Αϊμάν Ασράφ- “παρενόχλησαν” γνωστό μοντέλο με μηνύματα μέσω Instagram!

Πιο συγκεκριμένα, η Μερχάν Κέλερ -μοντέλο που διαμένει στο Κατάρ- κατηγορεί τους συγκεκριμένους παίκτες πως της την παρενόχλησαν. “Ένας από τους παίκτες μου έστειλε μήνυμα, λέγοντας πως έχει τρόπο να βρει τον αριθμό μου” ανέφερε η Κέλερ σε ένα από τα story της.

Το μοντέλο μάλιστα δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες από τη συνομιλία της με τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος φέρεται να κάλεσε την Κέλερ να έρθει στην Ελλάδα και να δείχνει ενοχλημένος μετά την άρνηση της.

https://www.instagram.com/p/BypEHg-lLIK/

https://www.instagram.com/p/Bq1u0fJBFwb/

Οι Αιγύπτιοι αναφέρουν πως οι παραπάνω παίκτες μπορούν να κατηγορηθούν ακόμη και με σεξουαλική παρενόχληση και να χάσουν τη θέση τους στην εθνική ομάδα. Την τελική απόφαση ωστόσο θα την λάβει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χαβιέ Αγκίρε.

“Τους ζήτησα να είναι συγκεντρωμένοι και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιες περιστάσεις. Δεν είναι θέμα ο σάλος που προκλήθηκε αλλά ο αντίκτυπος που έχει στην ομάδα. Και είναι σημαντικό να κλείσει αυτή η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Αιγύπτου.

Να σημειωθεί πάντως, ότι ο άσος του ΠΑΟΚ (είχε τερματιστεί ξαφνικά το καλοκαίρι του 2017 ο δανεισμός του στη Φεϊρένσε, επειδή κατηγορήθηκε πως την… έπεσε σε γυναίκες συμπαικτών του) υποστηρίζει πως έπεσε θύμα χάκερ!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις