Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Σάρωσε” την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός Κ15! Διπλό και κορυφή για το Τριφύλλι

“Σάρωσε” την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός Κ15! Διπλό και κορυφή για το Τριφύλλι
ΦΩΤΟ twitter

Στο ντέρμπι κάτω των 15 ετών, ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολα τη νίκη από την ΑΕΚ στο Γαλάτσι, καθώς επικράτησε άνετα με 0-3, μπροστά στα “μάτια” των Φύσσα και Νταμπίζα που παρακολούθησαν από κοντά των παιχνίδι των “πράσινων” ακαδημιών.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εντυπωσιακός στο ντέρμπι της αγωνιστικής για το πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών και με τη νίκη του 3-0 στην έδρα της ΑΕΚ, παρέμεινε μόνος πρώτος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ στο 18′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κυριόπουλου και έκαναν το 2-0 στο 70’ με τον Δήμο, για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 ο Κολοσκάμης στο 80′. Στο 27′ πάντως έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει το ματς, με τον Καραγιαννίδη να αστοχεί σε πέναλτι.

Οι συνθέσεις στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

ΑΕΚ: Νατσίδης, Παπαδόπουλος (72′ Μαρκάκης) Τσούμπας (63′ Χατζημάρκος) Κυρσανίδης (72′ Μαχαίρας) Αντωνόπουλος, Χαλίλι, Τσίρης (72′ Κεσίδης) Παπαθανασίου, Καραγιαννίδης, Κοντός, Φωτόπουλος (55′ Λαντίκας).

Παναθηναϊκός: Δρανδάκης, Καπαματζιάν, Καλλέργης, Τσεβάς (77′ Ποντίκης), Ψύλλας, Αγγελόπουλος, Βολάκης (70′ Αλχατζίδης), Προδρομίτης, Δήμος (77′ Καλός), Κυριόπουλος (58′ Νταμπίζας), Μπερκής (41′ Καλοσκάμης).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις