Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

“Σάρωσε” την Τσέλσι η Τότεναμ! Πρώτη ήττα για τους “μπλε” στην Premier League – video

“Σάρωσε” την Τσέλσι η Τότεναμ! Πρώτη ήττα για τους “μπλε” στην Premier League – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τότεναμ ήταν ο απόλυτος “κυρίαρχος” στο ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Τσέλσι και με δύο γρήγορα γκολ στην αρχή του ματς, οδήγησε τους “μπλε” στην πρώτη τους ήττα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με το τελικό 3-1.

Τέλος στο αήττητο της Τσέλσι στο πρωτάθλημα, έβαλε η Τότεναμ, που με μία εκπληκτική εμφάνιση στο ντέρμπι του Λονδίνου, επικράτησε άνετα με 3-1 στο ματς και προσπέρασε την ομάδα του Σάρι στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.

Νέα “γκέλα” για τη Γιουνάιτεντ! Συνεχίζεται η “μάχη” στην κορυφή – videos

Τα “σπιρούνια” κυριάρχησαν από την αρχή του αγώνα και στο 16′ προηγούνταν ήδη με 2-0, χάρη σε γκολ των Ντέλε Άλι (8΄) και Χάρι Κέιν, με τον Χέουνγκ-Μιν Σον να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 54′.

https://www.youtube.com/watch?v=wb7luetPqlM

Το μόνο που κατάφεραν από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Ζιρού στο 85ο λεπτό του αγώνα, βλέποντας την ομάδα του Ποκετίνο να τους αφήνει πίσω της και στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, με 30 έναντι 28 βαθμούς, μετά από 13 αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις στο Τότεναμ – Τσέλσι

Τότεναμ: Λορίς, Οριέ, Φόιτ, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Ντάιερ, Σισοκό, Σον (78′ Λαμέλα), Ντέλε Άλι (87′ Γουίνκς), Έρικσεν, Κέιν.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Μάρκος Αλόνσο, Καντέ, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς (58′ Μπάρκλεϊ), Ουίλιαν (76′ Ζιρού), Αζάρ, Μοράτα (58′ Πέδρο).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις