Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Σαββίδης: “Ξεφτίλα να κλαίγεστε” – “Καυστικό” σχόλιο από ΠΑΟΚ για Μαρινάκη

ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιώργος Σαββίδης σχολίασε όσα ειπώθηκαν από την πλευρά των ανθρώπων του Ολυμπιακού, στο περιθώριο της παρουσίασης του Όσκαρ Γκαρθία. Ακολούθησε και καυστικό σχόλιο από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού -συνοδευόμενος από τους Κουντούρη και Παύλου- και έεξαπέλυσε… επίθεση κατά πάντων.

Τα συγκεκριμένα “φαρμακερά” λόγια δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Γιώργο Σαββίδη.

«Επίθεση» Μαρινάκη: «Έχουμε όλη την Κυβέρνηση απέναντί μας! Ζούμε σε μία χούντα»

Με μια ανάρτηση του μέσω Instagram, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να απαντήσει στις συγκεκριμένες δηλώσεις που έγιναν μετά την παρουσίαση του Όσκαρ Γκαρσία.

“Ξεφτίλα είναι να κλαίγεστε κάθε Κυριακή, κυνηγώντας φαντάσματα και δημιουργώντας εντυπώσεις…

Υ. Γ. Είναι αργά για δάκρυα και απειλές. Το πρωτάθλημα έγινε μονόδρομος. Μόνο ΠΑΟΚ” τόνισε ο Γιώργος Σαββίδης.

Λίγο μετά, ακολούθησε και το “καυστικό” σχόλιο από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ανέφεραν πως “… τα δικαστήρια έχουν φόρτο εργασίας για να τα απασχολεί μονοπωλιακά ως κατηγορούμενος ο κ. Μαρινάκης

“Είναι εμφανής και κατανοητή η πίεση του κ. Μαρινάκη και του έμμισθου επικοινωνιακού του «στρατού» να φιλοτεχνήσουν το προσωπικό του προφίλ.

Αντιλαμβανόμαστε γιατί το έχει ανάγκη, όχι όμως και το λόγο που επιθυμεί να συγκριθεί με τον κ. Σαββίδη.

Ίσως να μπορούσε να το κάνει αν τον ενδιέφερε κι εκείνον να επενδύσει στην ελληνική οικονομία.

Υπό διαφορετικές συνθήκες θα τον καλούσαμε να δώσει εξηγήσεις για τις εμπρηστικές του δηλώσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη, αντιλαμβανόμαστε όμως ότι και τα δικαστήρια έχουν φόρτο εργασίας για να τα απασχολεί μονοπωλιακά ως κατηγορούμενος ο κ. Μαρινάκης.” το σχόλιο που έγινε από τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις