Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Σέλουκ: “Απέρριψε 50 εκατ. για τον Ολυμπιακό ο Τουρέ! Θα απογοητεύτηκαν Σαββίδης – Λουτσέσκου”

Σέλουκ: “Απέρριψε 50 εκατ. για τον Ολυμπιακό ο Τουρέ! Θα απογοητεύτηκαν Σαββίδης – Λουτσέσκου”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο εκπρόσωπος του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ, σε ρωσική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στη μετεγγραφή του πελάτη του στον Ολυμπιακό, αλλά και στην… στεναχώρια που θα πρέπει να έχουν πλέον στον ΠΑΟΚ.

Ο Σέλουκ μίλησε στην ιστοσελίδα “sport24.ru” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Τουρέ απέρριψε πρόταση 50 εκατ. ευρώ για να πάει στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι η μετεγγραφή αυτή ενδεχομένως να απογοήτευσε τους Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τα όσα δήλωσε ο Ντιμίτρι Σέλουκ στην ιστοσελίδα “sport24.ru”

“Ο Γιάγια επέλεξε τον Ολυμπιακό για πολλούς λόγους. Αρχικά, ο Ολυμπιακός του έδωσε την ευκαιρία να γίνει γνωστός στην Ευρώπη, αλλά και να παίξει στο Champions League, το οποίο κατέκτησε μετά. Ο Γιάγια θυμάται τη ζεστασιά, την ευγένεια και την επιτυχία που είχε με τον Ολυμπιακό, όταν αγωνιζόταν εκεί. Τότε, είχε κάνει το νταμπλ και φυσικά ήταν από τους αγαπημένους παίκτες της κερκίδας. Οπότε, μπορούμε να πούμε ότι επιστρέφει σε ένα από τα σπίτια του. Θα έλεγα επίσης: “Η Μπαρτσελόνα είναι η μητέρα του, η Σίτι ο πατέρας του και ο Ολυμπιακός με τη Μονακό είναι οι παππούδες του”. Είχαμε πολλές προτάσεις από διάφορες ομάδες, όπου μία του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο ύψους 50 εκατ.! Αλλά, τον Γιάγια τον ενδιαφέρουν περισσότερο οι σχέσεις, παρά τα χρήματα.

Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Γιάγια ήθελε να ήταν σε μία ομάδα που θα συμμετείχε στο Champions League. Δυστυχώς, ο Ολυμπιακός θα είναι στο Europa League φέτος, κάτι που είναι ασυνήθιστο για τη συγκεκριμένη ομάδα. Στόχος του Γιάγια όμως είναι κάνει ξανά τον Ολυμπιακό πρωταθλητή και να τον στείλει στο Champions League. Ο Γιάγια θα είναι ο ηγέτης της ομάδας. Είναι νικητής και είμαι σίγουρος πως η πλειοψηφία των παικτών του Ολυμπιακού θα μάθουν πολλά από τον επαγγελματισμό του

“Θα είναι πιο δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό”

Χθες, πήγαμε με τον Γιάγια στο Καραϊσκάκη και όλος ο κόσμος τραγουδούσε το όνομά του. Ήταν συγκλονιστικό. Έτσι, οι οπαδοί εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον παίκτη και εκείνος με τη σειρά του θα τους δικαιώσει. Η εμπειρία του θα είναι πολύτιμη για την ομάδα και θα απολαύσει τα παιχνίδια στην Ελλάδα. Η άφιξή του στη συγκεκριμένη χώρα, θα αναβαθμίσει και το ποδόσφαιρό της. Ενδεχομένως, εκείνοι που απογοητεύτηκαν περισσότερο με τη μεταγραφή του Γιάγια να ήταν οι Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς θα είναι πιο δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό

Στο Europa League, ο Ολυμπιακός στον όμιλο έχει τη Μίλαν, όπου προπονητής είναι ο φίλος μου, Τζενάρο Γκατούζο. Ήδη, ο Τζενάρο συνεχάρη τον Γιάγια για τη μεταγραφή του και θα τον ήθελε στη Μίλαν, όπως και πολλές ομάδες. Όπως μου έχει πει ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ο Γιάγια αρέσει σε όλους. Αλλά, το θέμα είναι να θέλει να πάει ο Γιάγια. Επίσης και η Βιγιαρεάλ ήθελε τον Γιάγια και θα ήταν καλή επιλογή. Αλλά, το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί το σπίτι του και το μέρος που τον έκανε γνωστό”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις