Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σέλτικ – ΑΕΚ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: 11ο σερί ματς αήττητη η Ένωση στην Ευρώπη!

Σέλτικ – ΑΕΚ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: 11ο σερί ματς αήττητη η Ένωση στην Ευρώπη!
ΦΩΤΟ Reuters

– Η ΑΕΚ κατάφερε να τα… βάλει με όλα τα προβλήματα που της παρουσιάστηκαν (τραυματισμοί, λανθασμένη αποβολή του Γαλανόπουλου) και έφερε 1-1 στην έδρα της Σέλτικ, με τον Κλωναρίδη να πετυχαίνει το “χρυσό” γκολ των “κιτρινόμαυρων”. Η ομάδα του Ουζουνίδη απέκτησε έτσι μικρό προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League

Για περίπου 40 λεπτά αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, λόγω της λανθασμένης αποβολής του Γαλανόπουλου. Η ΑΕΚ όμως δεν… λύγισε στην έδρα της Σέλτικ και έφερε 1-1, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Απίστευτο ματς από τον Κλωναρίδη, που πέτυχε και το γκολ της Ένωσης. Εκπληκτικός και ο Λόπεζ, που δημιούργησε και το τέρμα της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη. Πολύ σταθεροί στην άμυνα οι Οικονόμου – Λαμπρόπουλος. 11ο σερί ματς αήττητη η Ένωση στην Ευρώπη!

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Το νικητή του ζευγαριού Μάλμε (Σουηδία)-Βίντι (Ουγγαρία) θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στα πλέι οφ του Champions League, εφόσον ξεπεράσει στον τρίτο προκριματικό γύρο το «εμπόδιο» της Σέλτικ. Στο πρώτο ματς των δυο ομάδων, οι Ούγγροι πήραν την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1).

Σε περίπτωση που η Ένωση δεν καταφέρει να προκριθεί επί της Σέλτικ, τότε θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σπαρτάκς Γιούρμαλα (Λετονία)-Σούντουβα (Λιθουανία) στα πλέι οφ του Europa League

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις