Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Serie A: Σάλος με νέα ρατσιστική επίθεση στον Μπαλοτέλι! Πήρε επίσημα θέση η Λάτσιο (video)

Serie A: Σάλος με νέα ρατσιστική επίθεση στον Μπαλοτέλι! Πήρε επίσημα θέση η Λάτσιο (video)
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Μάριο Μπαλοτέλι σκόραρε κόντρα στη Λάτσιο στο πρώτο ματς της Μπρέσια για το 2020, με αποτέλεσμα μία ακόμη ρατσιστική “επίθεση” εναντίον του στα ιταλικά γήπεδα, που δημιούργησε σάλο στη Serie A.

Το ιταλικό πρωτάθλημα απασχολεί συχνά με ρατσιστικές και φασιστικές ενέργειες από τους τιφόζι πολλών ομάδων, με τη Λάτσιο να είναι από τους πλέον… διάσημους πρωταγωνιστές.

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και το 2020, καθώς οι οπαδοί των Λατσιάλι “επιτέθηκαν” με ρατσιστικά συνθήματα κατά του Μάριο Μπαλοτέλι, όταν ο Ιταλός επιθετικός άνοιξε το σκορ για τη Μπρέσια στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Serie A.

Η Λάτσιο έκανε στο τέλος την ανατροπή και πήρε τη νίκη με γκολ του Ιμόμπιλε στο 90′, αλλά το διπλό “επισκιάστηκε” από τη συμπεριφορά των οπαδών της, με την ίδια την ομάδα να καταδικάζει το συμβάν και να υποστηρίζει ότι θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Η ανακοίνωση της Λάτσιο για Μπαλοτέλι

«Όπως κάνουμε πάντα, καταδικάζουμε με τον πλέον αυστηρό τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά μικρής μερίδας φιλάθλων μας στην αναμέτρηση με την Μπρέσια. Οι υπεύθυνοι θα βρεθούν και θα προσαχθούν, καθώς με την συμπεριφορά τους προκαλούν ζημιά στην εικόνα του συλλόγου αλλά και των υπολοίπων οπαδών».

Το γκολ του Μπαλοτέλι

https://twitter.com/ashmin777/status/1213810395372146694

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις