Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Σφαλιάρα” από Γουλβς! Πισωγύρισμα για Γιουνάιτεντ – video

“Σφαλιάρα” από Γουλβς! Πισωγύρισμα για Γιουνάιτεντ – video
reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε μέσα στο Μολινμό από τη Γουλβς με 2-1 και από εκεί που ήταν μέσα στις ομάδες που βγαίνουν στο Champions League βρίσκεται στις θέσεις του Europa League.

Μπήκε σε μια ανοδική πορεία με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της και έφτασε στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως ηττήθηκε το βράδυ της Τρίτης (02.04.2019) μέσα στην έδρα της Γουλβς (2-1) αποτέλεσμα που την έριξε στις θέσεις… του Europa League.

Η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 13’. Ο Μακτόμινέι έκανε το 0-1 με σουτ εκτός περιοχής, πετυχαίνονται μάλιστα το πρώτο του γκολ στην Premier League.

Η Γουλβς πάντως ήταν καλύτερη και δεν άργησε να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Χιμέμες συνδυάστηκε στο 25’ με τον Ζιότα και δεύτερος έκανε το 1-1.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν για τη Γιουνάιτεντ στο 57’, αφού ο Άσλεϊ Γιάνγκ είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του ματς. Αυτή ήταν και η 100η κόκκινη του διαιτητή, Μάικ Ντιν, στην καριέρα του!

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν και τελικά η Γουλβς πήρε τη νίκη, με… βοήθεια αντιπάλου. Ο Ντε Χέα έκανε κάκιστη έξοδο στο 76’, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την μικρή περιοχή του και ο Σμόλινγκ την βρήκε… όσο έπρεπε για να διαμορφώσει το τελικό 2-1. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς, έχοντας δοκάρι στο 90+4’ με τον Καβαλιέρο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις