Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Σφαλιάρα” της Χέρτα στη Μπάγερν! Στην κορυφή οι Βερολινέζοι – video

“Σφαλιάρα” της Χέρτα στη Μπάγερν! Στην κορυφή οι Βερολινέζοι – video
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα για τη σεζόν 2018-19 υπέστη η Μπάγερν Μονάχου, με τη Χέρτα Βερολίνου να συνεχίζει την “ξέφρενη” πορεία της και με τη νίκη 2-0 να την “πιάνει” στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Η Χέρτα έκανε την έκπληξη στο πρώτο ματς για την 6η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, αφού επικράτησε με 2-0 της πρωτοπόρου Μπάγερν Μονάχου, “καθαρίζοντας” μάλιστα από νωρίς το ματς με 2-0.

Οι Βερολινέζοι ήταν “κυρίαρχοι” στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ στο 23′ χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Καλού και εκτέλεσε εύστοχα ο Ιμπίσεβιτς, για το 1-0.

Οι “Βαυαροί” δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στα επόμενα λεπτά και δέχτηκαν και το τελειωτικό “χτύπημα” λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, με τον Ντούντα να τελειώνει μέσα από την περιοχή, την εξαιρετική επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

https://www.youtube.com/watch?v=mMBWe7qAcUw

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Νίκο Κόβατς, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ για να ξαναμπεί στο ματς και έτσι, γνώρισε δίκαια την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις στο Χέρτα – Μπάγερν

Χέρτα (Παλ Νταρντάι): Κραφτ, Λασάρο, Σταρκ, Ρέκικ, Μίτελστεντ, Μάιερ, Σκιέλμπρεντ, Ντούντα, Ντιλρόσουν (90+2’ Γιαστρζέμπσκι), Καλού (71’ Λέκι), Ιμπίσεβιτς (53’ Ζέλκε)

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Ζίλε, Αλάμπα, Τιάγκο, Σάντσες (63’ Γκναμπρί), Χάμες (72’ Βάγκνερ), Ρόμπεν (52’ Μίλερ), Ριμπερί, Λεβαντόφσκι

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις