Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σίτι – Γιουνάιτεντ: Η “ασήκωτη” φανέλα του Μάντσεστερ! Αποχαιρετούν τον τίτλο οι “πολίτες” [video]

Σίτι – Γιουνάιτεντ: Η “ασήκωτη” φανέλα του Μάντσεστερ! Αποχαιρετούν τον τίτλο οι “πολίτες” [video]
ΦΩΤΟ Reuters

Στη Γιουνάιτεντ κατέληξε το ντέρμπι του Μάντσεστερ, αφού οι “κόκκινοι διάβολοι” έφυγαν νικητές από την έδρα της Σίτι με 1-2 παίρνοντας τη δεύτερη σερί νίκης τους σε ντέρμπι μετά από αυτή κόντρα στην Τότεναμ και “σκαρφαλώνοντας” στην 5η θέση ενώ άφησαν τους “πολίτες” 14 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέδειξε ότι η φανέλα της είναι πολύ… βαριά ανεξάρτητα της κατάστασης που βρίσκεται αφού επικράτησε με 1-2 της Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της πόλης και ψαλίδισε τις πιθανότητες τίτλου των “πολιτών” που πλέον απέχουν 14 βαθμούς από την κορυφή όπου βρίσκεται η Λίβερπουλ.

Το εύστοχο πέναλτι του Μάρκους Ράσφορντ στο 23′ και το συρτό σουτ του Άντονι Μαρσιάλ στο 29′ αποτέλεσαν τον πλήρη αιφνιδιασμό και έφεραν τη Γιουάνιτεντ σε θέση ισχύος, ενώ νωρίτερα είχαν προειδοποιήσει έχοντας δοκάρι. Από εκεί κι έπειτα η Σίτι ανέλαβε τον έλεγχο του ματς αλλά είχε φλύαρη υπεροχή χωρίς να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες. Παρ’όλα αυτά μείωσε σε 1-2 με κεφαλιά του Οταμέντι στο 85′ και τα τελευταία λεπτά του ματς έγιναν… ροντέο, με τον Ντε Χέα να κρατάει τη νίκη για τους κόκκινους σε μεγάλη ευκαιρία του Μαχρέζ στο 88′.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις