Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σκάει… βόμβα από FIFA; “Σκέφτεται να βάλει τέλος στους δανεισμούς παικτών”

FIFA
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Το γαλλικό περιοδικό, France Football αναφέρεται στις σκέψεις που γίνονται στη FIFA, προκειμένου να μπει ένα τέλος στους δανεισμούς ποδοσφαιριστών.

Μια από τις επαναστατικές αλλαγές που σκέφτεται να φέρει η FIFA στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι αυτή της απαγόρευσης του δανεισμού των παικτών.

Το “France Football” αποκαλύπτει πως στις τάξεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας υπάρχει η άποψη πως οι δανεισμοί νεαρών ποδοσφαιριστών δεν βοηθούν την εξέλιξή τους, ενώ παράλληλα υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν πως οι συγκεκριμένες συμφωνίες επιτρέπουν τη αδιαφανή διακίνηση χρημάτων… κάτω από το τραπέζι.

Πάντως, εντός της FIFA υπάρχουν και οι… φωνές που αναφέρουν πως δεν χρειάζεται ένα τόσο δραστικό μέτρο, καθώς θα μπορούσε να μπει ένας περιορισμός στον αριθμό των δανεικών παικτών.

Το θέμα θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τον Οκτώβριο. Μάλιστα, φημολογείται πως στη FIFA σκέφτονται ακόμη την κατάργηση της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αλλά και την ολοκλήρωση των μετεγγραφών πριν από την έναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις