Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκάει “βόμβα” στο Champions League; “Ύποπτο για χειραγώγηση το Παρί – Ερυθρός Αστέρας”

Σκάει “βόμβα” στο Champions League; “Ύποπτο για χειραγώγηση το Παρί – Ερυθρός Αστέρας”
@PSG_inside

Η έγκυρη γαλλική “Equipe” αποκαλύπτει πως η UEFA προέτρεψε τις γαλλικές Αρχές να ερευνήσουν το Παρί – Ερυθρός Αστέρας 6-1.

Το Παρί Σεν Ζερμέν – Ερυθρός Αστέρας 6-1 για τη 2η αγωνιστική του Champions League (10.03.2018) είχε αφήσει.. άφωνο το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Τώρα όμως, η “Equipe” έρχεται να δώσει μια πληροφορία που αν επαληθευτεί μπορεί να προκαλέσει.. σεισμό στα θεμέλια της διοργάνωσης.

Η διαδικτυακής έκδοσης της έγκυρης εφημερίδας αποκαλύπτει πως η UEFA έχει… προτρέψει τις γαλλικές Αρχές να ερευνήσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Χαρακτηριστικά, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έστειλε σήμα στον Εθνικό Οικονομικό Εισαγγελέα της Γαλλίας για πιθανό στήσιμο του ματς.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, μερικές ημέρες πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, στα γραφεία της UEFA έφτασε η πληροφορία, πως υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος του σερβικού συλλόγου είχε ποντάρει ένα σεβαστό ποσό (κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ) στο ενδεχόμενο ο Ερυθρός Αστέρας να ηττηθεί τουλάχιστον με πέντε γκολ διαφορά, κάτι που τελικά έγινε!

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, ωστόσο προς το παρόν υπάρχει απόλυτη μυστικότητα…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις