Δευτέρα, 27 Μαΐ
25oC Αθήνα

Σκάει “βόμβα” στον ΠΑΟΚ! Νέα μετεγγραφή προανήγγειλε η ΠΑΕ [pics]

Σκάει “βόμβα” στον ΠΑΟΚ! Νέα μετεγγραφή προανήγγειλε η ΠΑΕ [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δύο αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη στο instagram έχουν ξεσηκώσεις του φίλους του ΠΑΟΚ, αφού εκτιμάται ότι προαναγγέλλουν μία μετεγγραφική “βόμβα” από την ΠΑΕ, μετά και τη μεγαλειώδη πρόκριση στα προκριματικά του Champions League επί της Βασιλεία.

Σε “πελάγη ευτυχίας” πλέουν από χθες το βράδυ (01/08) άπαντες στον ΠΑΟΚ, αφού η πρόκριση επί της Βασιλεία αύξησε τις ελπίδες για τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, ενώ διασφάλισε και σημαντικά έσοδα για την ομάδα. Κάποια από αυτά λοιπόν φαίνεται ότι θα διατεθούν για μία ακόμα μετεγγραφή.

Αυτό τουλάχιστον γίνεται κατανοητό από τις αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος αρχικά ανέβασε φωτογραφία από μία βόμβα και στη συνέχεια μία δεύτερη με τον Πρίγιοβιτς και τον Χατσερίντι, γράφοντας: “Έχουμε ήδη δύο βουνά… Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε και ένα τρίτο”.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλοι “μετέφρασαν” το γεγονός ως μία επικείμενη μετεγγραφική “βόμβα” και οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά”, έχουν ξεσηκωθεί, αναμένοντας τα νέα για τον νέο παίκτη της ομάδας τους.

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις