Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Σκόραρε ο Ράμσεϊ! Πέρασε τρίτη η Άρσεναλ – video

Σκόραρε ο Ράμσεϊ! Πέρασε τρίτη η Άρσεναλ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Άρσεναλ νίκησε εντός έδρας την Νιούκαστλ με 2-0 , αποτέλεσμα που -σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα της 32ης αγωνιστικής, την ανέβασε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σκόραρε δύο φορές ο Άαρον Ράμσεϊ, αλλά… πιάστηκε μόνο το ένα!

Το «τρίποντο» που την ανέβασε –μόνη- στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League πήρε η Άρσεναλ, που επικράτησε εντός έδρας της Νιουκάστλ με 2-0.

Η Άρσεναλ είδε στο 12’ να ακυρώνεται το γκολ του Ράμσεϊ –μετά από εκτέλεση κόρνερ- αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το συγκεκριμένο τέρμα, αφού καταλόγισε επιθετικό φάουλ του Παπασταθόπουλου στον Λοζάν, κατά την εκτέλεση κόρνερ που έγινε στη φάση.

Στο 30’ όμως ο Ουαλός μέσος (σ.σ. γνωστός στο ευρύ κοινό για την… κατάρα με τους θανάτους διάσημων προσώπων που τον ακολουθεί, τις περισσότερες φορές που σκοράρει) έκανε τελικά το 1-0. Ο Ράμσει εκμεταλλεύτηκε μια κόντρα μέσα στην περιοχή και πλάσαρε με το αριστερό, τέρμα που δεν θα μπορούσε να ακυρωθεί.

Οι «κανονιέρηδες» έχασαν αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια και κατάφεραν να διαμορφώσουν το τελικό 2-0 στο 83’. Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ βρήκαν… χώρο στην άμυνα της Νιουκάστλ, συνεργάστηκαν υπέροχα και ο δεύτερος έστειλε υποδειγματικά την μπάλα στα δίχτυα του Ντουμπράβκα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις