Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Σλόβαν – ΠΑΟΚ: Να “χτυπήσει” πρόκριση μέσα στην Μπρατισλάβα

Σλόβαν – ΠΑΟΚ: Να “χτυπήσει” πρόκριση μέσα στην Μπρατισλάβα
Intime

Σκορ που θα του δώσει από… σήμερα την πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα ψάξει να πάρει ο ΠΑΟK στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00, Newsit.gr, CosmoteSport 1 HD).

Μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στα πλέι οφ του Champions League, χάνοντας στις… λεπτομέρειες το “εισιτήριο” από τον Άγιαξ, αλλά ο ΠΑΟΚ δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο -αναγκαίο για αυτόν βήμα- στην Μπρατισλάβα απέναντι στην πρωταθλήτρια της χώρας, Σλόβαν και να κάνει βήμα… πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα διεκδικήσουν ένα αποτέλεσμα που θα κάνει… εύκολη υπόθεση τον επαναληπτικό της Τούμπας, παίζοντας στην “Τέχελνε Πόλε” με τη στήριξη περίπου 1.000 φίλων τους (οι περισσότεροι από την κεντρική Ευρώπη και λιγοστοί από την Ελλάδα)

Ο Αμπελ Φερέϊρα ουσιαστικά δεν προτίθεται να αλλάξει κάτι στον αρχικό κορμό της ομάδας από τα παιχνίδια απέναντι στον Άγιαξ.

Ο τεχνικός οδηγός του ΠΑΟΚ λογικά θα ξεκινήσει με την γνωστή σύνθεση με την οποία παρατάχθηκε απέναντι στους Ολλανδούς μερικές εβδομάδες νωρίτερα, δηλαδή με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Γιαννούλη, Κρέσπο, Βαρέλα, Πέλκα Ζαμπά, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Ακπομ και Ελ Καντουρί.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις