Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σοκ στην Ισπανία! Ποδοσφαιριστής έπεσε από τον τρίτο όροφο

Σοκ στην Ισπανία! Ποδοσφαιριστής έπεσε από τον τρίτο όροφο

Σοβαρό ατύχημα είχε ο ποδοσφαιριστής της Αλμπαθέτε, Πελάγιο Νόβο. Ο 27χρονος άσος έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου που διαμένει η αποστολή της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Ουέσκα.

Σοκαριστικές στιγμές έζησε η αποστολή της Αλμπαθέτε. Ο Πελάγιο Νόβο έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου που διαμένει η αποστολή της ομάδας, η οποία θα αντιμετώπιζε απόψε την Ούεσκα, για την 33η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας.

Οι πρώτοι που αντιλήφθηκαν ότι ο Νόβο έπεσε από τον τρίτο όροφο ήταν οι συμπαίκτες του Ρούμπεν Μίνιο και Σουσαέτα, οι οποίοι είδαν τον άτυχο ποδοσφαιριστή στο κένο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Ο Νόβο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, με την κατάσταση του να είναι σταθερή, όπως αναφέρει η Αλμπαθέτε.

Η ενημέρωση της Αλμπαθέτε:

«Ο ποδοσφαιριστής, Πελάγιο Νόβο, είχε ένα απίστευτο ατύχημα στο ξενοδοχείο της ομάδας αυτό το πρωί και με σταθερή κατάσταση μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Σαραγόσα συνοδευόμενος από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για την κατάστασή του».

Η αναμέτρηση με την Ουέσκα αναβλήθηκε, φυσικά, μετά από το περιστατικό.

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις