Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Σοκ” στο Μάντσεστερ! Γκέλαραν Σίτι και Γιουνάιτεντ – Κερδισμένη η Λίβερπουλ [videos]

“Σοκ” στο Μάντσεστερ! Γκέλαραν Σίτι και Γιουνάιτεντ – Κερδισμένη η Λίβερπουλ [videos]
ΦΩΤΟ Reuters

Απίθανα πράγματα στην μεσοβδόμαδη αγωνιστική της Premier League, με τη Μάντσεστερ Σίτι να χάνει με ανατροπή 2-1 στην έδρα της Νιούκαστλ και τη Γιουνάιτεντ να γλιτώνει στο τέλος με “μυθική” αντεπίθεση, την πρώτη ήττα με τον Σόλσκιερ στον πάγκο της. Κερδισμένες Λίβερπουλ και Άρσεναλ.

Αποτελέσματα σοκ στην Αγγλία, με τη Μάντσεστερ Σίτι να κάνει “δώρο” στη Λίβερπουλ, την ήττα από τη Νιούκαστλ και να μένει στο -3 με ένα ματς περισσότερο από την ομάδα του Κλοπ στην κορυφή, την ώρα που η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ χρειάστηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, για να αποφύγει την ήττα από τη Μπέρνλι.

Στο Σεν Τζέιμς Παρκ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα προηγήθηκε στο σκορ με τον Σέρχιο Αγκουέρο, μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και όλα έδειχναν μια άνετη επικράτηση. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, οι γηπεδούχοι βρήκαν δύο γκολ με τον Ροντόν (66′) και τον Ρίτσι με πέναλτι (80′) και οδήγησαν τους “Πολίτες” σε μία ήττα σοκ, στη “μάχη” για την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Στο Όλντ Τράφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θύμισε το καλό πρόσωπο της εποχής Σόλσκιερ και βρέθηκε να χάνει 0-2 στο 80′ από τη Μπέρνλι, όμως με μία “επική” αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά, κατάφερε να βρει δύο γκολ, με τους Πογκμπά και Λίντελοφ, για να “σώσει” έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Κερδισμένη ήταν έτσι και η Άρσεναλ, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά με σκόρερ για μία ακόμη φορά τους Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ, πήρε τη νίκη με 2-1 από την Κάρντιφ και “προσπέρασε” τους “κόκκινους διαβόλους” στη βαθμολογία της Premier League.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Άρσεναλ – Κάρντιφ 2-1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι 2-2
Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 2-1
Χάντερσφιλντ – Έβερτον 0-1
Γουλβς – Γουέστ Χαμ 3-0
Φούλαμ – Μπράιτον 4-2

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις