Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Σοκ” στον ΠΑΟΚ! Τουλάχιστον έξι μήνες εκτός ο Βιεϊρίνια

“Σοκ” στον ΠΑΟΚ! Τουλάχιστον έξι μήνες εκτός ο Βιεϊρίνια

Τεράστια “ζημιά” στον ΠΑΟΚ! Οι εξετάσεις που έκανε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια το πρωί της Δευτέρας (15.04.2019) επιβεβαίωσαν τις χειρότερες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του “δικέφαλου του Βορρά”.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να σηκώσει τον τίτλο του πρωταθλητή μετά από 34 χρόνια, αλλά η χαρά του… μετριάζεται αρκετά, μετά νέα για τον τραυματισμό του αρχηγού του, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος ηγέτης του “δικέφαλου του Βορρά” αποχώρησε τραυματίας από την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας με την ΑΕΛ, έκανε εξετάσεις τη Δευτέρα (15.04.2019) και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους θα ξεπεράσει τους έξι μήνες, ενώ οι χειρότερες προβλέψεις κάνουν λόγο ακόμα και για 8μηνη αποχή. Το πλάνο της αποκατάστασης του τραυματισμού του Βιεϊρίνια  θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες…

Το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Η απώλεια στον αγώνα με τη Λάρισα δεν ήταν σε καμία περίπτωση οι δύο βαθμοί που άφησε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπεβλήθη το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ. Τ’αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Βιεϊρίνια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου. Το πλάνο της αποκατάστασης του τραυματισμού θ’αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Αρχηγέ είμαστε όλοι δίπλα σου.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις