Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σώθηκε από τα χειρότερα η Γιουνάιτεντ! “Απόδραση” στο 92′ για την Τότεναμ! videos

Σώθηκε από τα χειρότερα η Γιουνάιτεντ! “Απόδραση” στο 92′ για την Τότεναμ! videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε την Έβερτον με γκολάρα του Γκρίνγουντ και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο “Ολντ Τράφορντ” χάνοντας όμως την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο στην τετράδα, μετά τη χθεσινή ήττα της Τσέλσι, την ώρα που η Τότεναμ έφυγε νικήτρια από την έδρα της Γουλβς με γκολ του Βερτόνγκεν στην εκπνοή και προσπέρασε τους “κόκκινους διαβόλους” στη βαθμολογία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το σερί των τελευταίων καλών εμφανίσεων εντός και εκτός συνόρων, επέστρεψε στις “γκέλες” αφού έμεινε ισόπαλη με 1-1 με την Έβερτον στο “Όλντ Τράφορντ” για την 17η αγωνιστική της Premier League. Το αυτογκόλ του Λίντελοφ στο 36′ έβαλε μπροστά στο σκορ τα “ζαχαρωτά” σε μία φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ πάνω στον Ντε Χέα αλλά κατόπιν χρήσης VAR το γκολ μέτρησε κανονικά.

Η Γιουνάιτεντ ανέβασε στροφές και πίεσε την Έβερτον στη συνέχεια πραγματοποιώντας συνολικά 24 τελικές προσπάθειες στο ματς (!) με τη “λύτρωση” να έρχεται τελικά με ένα φοβερό γκολ σε έμπνευση, προσπάθεια και εκτέλεση του Μέσιον Γκρίνγουντ (77′) που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή από τον Σόλσκιερ. Με αυτή την ισοπαλία η Έβερτον απέκτησε απόσταση τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς πλέον βρίσκεται στους 18 βαθμούς και τη 16η θέση, ενώ η Γιουνάιτεντ με 25 βαθμούς είναι πλέον 6η στην κατάταξης, στο -4 από την Τσέλσι που βρίσκεται στην 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Κερδισμένη της αγωνιστικής πάντως είναι η Τότεναμ, η οποία πήρε σπουδαίο διπλό στο “Μολινό” επί της Γουλβς με 1-2, μετά το γκολ… buzzer beater του Βερτόνγκεν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Λούκας προηγουμένως είχε ανοίξει το σκορ για τα “σπηρούνια” με φοβερό σουτ στο 6’, ενώ ο Τραορέ είχε ισοφαρίσει σε 1-1, με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, στο 67’. Με αυτή τη νίκη η Τότεναμ βρίσκεται πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας με 26 πόντους, αφού προσπέρασε τη Γιουνάιτεντ και απέχει μόλις τρεις πόντους από την 4η Τσέλσι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις