Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Σούπερ” ανατροπή για την Κύπρο στο Nations League! Νικήτρια στο ντέρμπι η Γαλλία – videos

“Σούπερ” ανατροπή για την Κύπρο στο Nations League! Νικήτρια στο ντέρμπι η Γαλλία – videos
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Κύπρος βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σλοβενία, αλλά με μεγάλη ανατροπή πήρε τη νίκη 2-1 και είναι κοντά στην παραμονή της στη League C. Ίδιο σκορ και στο ντέρμπι της πρώτης κατηγορίας, με τον Ζιρού να δίνει στο τέλος τη νίκη στη Γαλλία επί της Ολλανδίας.

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία ήταν καλύτερη από την Ολλανδία στο ντέρμπι της πρώτης κατηγορίας και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1, παρά την προσωρινή ισοφάριση των “οράνιε”. Σπουδαία ανατροπή για την Κύπρο στο ΓΣΠ.

Οι Γάλλοι είχαν μετατρέψει σε δεύτερη φιέστα για την κατάκτηση του Μουντιάλ 2018, το παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική της League Α και με τον Μπαπέ να δίνει το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο, όλα έδειχναν γιορτή.

Η ισοφάριση του Μπάμπελ όμως, άγχωσε την ομάδα του Ντεσάν, που έχασε αρκετές ευκαιρίες μέχρι να βρει τελικά το γκολ της νίκης από έναν παίκτη που δεν σκόραρε καθόλου στη Ρωσία, τον Ολιβέρ Ζιρού. Ο επιθετικός της Τσέλσι “ξεμπούκωσε” μετά από καιρό, κάνοντας στο 75′, το 21 για την ομάδα του.

 

Νίκη με σούπερ ανατροπή για την Κύπρο

Στην τρίτη κατηγορία, η Κύπρος βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, αφού στο 54ο λεπτό του αγώνα βρέθηκε να χάνει 0-1 από τη Σλοβενία, ενώ είχε ηττηθεί και στο πρώτο της ματς στο Nations League. Με σούπερ ανατροπή όμως στο τελευταίο 20λεπτο, κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη, που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και για την παραμονή της στην League C.

O Πιέρος Σωτηρίου ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 69ο λεπτό, ενώ ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο, ένα αυτογκόλ του Στογιάνοβιτς, έβαλε “φωτιά” στην κερκίδα και χάρισε τη νίκη στην κυπριακή ομάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=3g4CJj4c3k8

Τα αποτελέσματα του Nations League

LEAGUE A

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
Γαλλία-Ολλανδία          2-1
(14΄ Μπαπέ, 75΄ Ζιρού – 67΄ Μπάμπελ)

LEAGUE B

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
Ουκρανία-Σλοβακία        1-0
(80΄πεν. Γιαρμολένκο)

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
Δανία-Ουαλία             2-0
(32΄, 63΄πεν. Ερικσεν)

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ
Βουλγαρία-Νορβηγία       1-0
(59΄ Βασίλεφ)
Κύπρος-Σλοβενία          2-1
(69΄ Σωτηρίου, 89΄αυτ. Στογιάνοβιτς – 54΄ Μπέριτς)

LEAGUE D

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
Γεωργία-Λετονία          1-0
(77΄πεν. Οκριασβίλι)
Ανδόρα-Καζακστάν        10/9

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
Π.Γ.Δ.Μ.-Αρμενία         2-0
(14΄πεν. Αλιόσκι, 59΄ Πάντεφ)
Λιχτενστάιν-Γιβραλτάρ    2-0
(32΄ Σαλάνοβιτς, 72΄ Βίζερ)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις