Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σπόρτινγκ – Ολυμπιακός: Μονόδρομος το “διπλό” στη Λισαβόνα!

Σπόρτινγκ – Ολυμπιακός: Μονόδρομος το “διπλό” στη Λισαβόνα!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (21:45, ΕΡΤ 1, Cosmote Sport 2, newsit.gr) την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Τάκη Λεμονή, προκειμένου να πιάσουν τους Πορτογάλους στην τρίτη θέση του ομίλου.

Ο Ολυμπιακός μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει στην Πορτογαλία. Η Σπόρτινγκ είχε δείξει την ποιότητα της τον περασμένο Σεπτέμβριο στο “Γ. Καραϊσκάκης”, όταν και είχε επικρατήσει με 3-2 των Πειραιωτών στην πρεμιέρα του Champions League.

Ωστόσο, η ομάδα του Τάκη Λεμονή είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για τη νίκη, έχοντας στο πλευρό της 1500 φίλους της.

Όσο για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αυτή παραμένει άγνωστη, μιας κι ο Έλληνας τεχνικός έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. Το πιθανότερο είναι οι Πειραιώτες να παραταχθούν με τον Προτό κάτω από τα δεκάρια. Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ένχελς και Κούτρης θα συνθέσουν την τετράδα της άμυνας, ενώ η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείτα από τους  Ρομαό, Ζιλέ και Ταχτσίδη.Καρσέλα και Φιγκέιρας θα βρίσκονται στα άκρα, με τον Φορτούνη να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Η ενδεκάδα της Σπόρτινγκ: Πατρίσιο, Πιτσίνι, Πίντο, Ματιέ, Κοεντράο, Καρβάλιο, Μπατάλια, Ζ. Μάρτινς, Φερνάντες, Μπ. Σεζαρ και Μπας Ντοστ.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σπόρτινγκ-Ολυμπιακός
Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα

Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 10 (7-1)
Γιουβέντους 7 (5-5)
Σπόρτινγκ 4 (5-6)
Ολυμπιακός 1 (3-8)

Η επόμενη (6η) αγωνιστική (5/12)

Ολυμπιακός-Γιουβέντους
Μπαρτσελόνα-Σπόρτινγκ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις