Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στη Σαουδική Αραβία θα γίνει το Γιουβέντους – Μίλαν! “Μετανάστευση” για τα… πετροδόλαρα

Στη Σαουδική Αραβία θα γίνει το Γιουβέντους – Μίλαν! “Μετανάστευση” για τα… πετροδόλαρα
ΦΩΤΟ twitter

Στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας θα διεξαχθεί φέτος το ιταλικό Super Cup, ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μίλαν, με την ιταλική ομοσπονδία να ανακοινώνει και επίσημα την έδρα του τελικού, από τον οποίο αναμένεται να έχει τεράστια έσοδα.

Για μία ακόμη χρονιά, η ιταλική ομοσπονδία επέλεξε μία ξένη χώρα για τη διεξαγωγή του Super Coppa, στο οποίο και θα αγωνιστούν φέτος, η Μίλαν με τη Γιουβέντους, με τη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας να είναι η επιλογή.

Πιο συγκεκριμένα, το ιταλικό Super Cup θα διεξαχθεί στις 16 Ιανουαρίου 2019, με τις δύο ομάδες να ταξιδεύουν στη Μέση Ανατολή, με ξεκάθαρη επιδίωξη την εισροή … πετροδόλαρων στα ταμεία τους.

Αυτή θα είναι άλλωστε, η δέκατη φορά που η εν λόγω ιταλική διοργάνωση θα διεξαχθεί στο εξωτερικό, με τη Τζέντα να προστίθεται στη σχετική λίστα μετά την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ το 1993, την Τρίπολη της Λιβύης το 2002, τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ το 2003, το Πεκίνο της Κίνας το 2009, το 2011 και το 2012), τη Ντόχα του Κατάρ το 2014 και το 2016, αλλά και τη Σανγκάη της Κίνας το 2015.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις