Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Στην έδρα της δεν χάνει! “Καθάρισε” τον Πλατανιά η Λαμία

Στην έδρα της δεν χάνει! “Καθάρισε” τον Πλατανιά η Λαμία

Η Λαμία επιβλήθηκε εντός έδρας του Πλατανιά με 2-0, για την 9η αγωνιστική της Superleague. Οι νεοφώτιστοι πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, βυθίζοντας τους Κρητικούς στον πάτο της βαθμολογίας.

Η Λαμία εκμεταλλεύτηκε για ακόμα μία φορά τον παράγοντα έδρα κι έκαμψε την αντίσταση του Πλατανιά στην ένατη στροφή της Superleague.

Οι Κρητικοί βρέθηκαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά το σουτ του Ντεβέσα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων στο 42′. Τα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι νεοφώτιστοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Βασιλαντωνόπουλο στο 50′, με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε αντεπίθεση της Λαμίας, ο Τσούκαλος έκοψε την μπάλα για τον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κοκκαλά και έκανε το 2-0, διασφαλίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Στο 84΄ ο διαιτητής Μπλάνας απέβαλε από τον πάγκο του Πλατανιά τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Παράσχο για συνεχείς διαμαρτυρίες, ενώ λίγο νωρίτερα είχε κάνει το ίδιο και με τον γενικό αρχηγό των Κρητικών.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Αναστασόπουλος (56΄ Πίτι), Όμο, Μπλάζιτς, Βάντερσον (80΄ Τσούκαλος), Ακόστα (86΄ Φράγκος), Βασιλαντωνόπουλος.
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Κρος, Καρυπίδης (80΄ Δημούτσος), Ντικαμονά, Σκαντουρέλι, Στάθης, Πλιάτσικας (65΄ Κοροβέσης), Ντεβέσα (72΄ Παπανικολάου), Πατράλης, Ενσικούλου, Γκρζέλτσακ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις