Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Στο “εδώλιο” ο Βαλβέρδε! Τον “πληγώνει” το λάθος με τον Μέσι

Στο “εδώλιο” ο Βαλβέρδε! Τον “πληγώνει” το λάθος με τον Μέσι
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής στην Ισπανία, μετά τη νέα γκέλα της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, με τον ίδιο τον Βάσκο τεχνικό να απολογείται για την απόφασή του να αφήσει στον πάγκο τους Μέσι και Μπουσκέτς.

Η απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε να ξεκουράσει τους Μέσι και Μπουσκέτς ενόψει και των αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται ότι λειτούργησε ως “μπούμερανγκ” για τον Βάσκο τεχνικό, αφού η αδυναμία της ομάδας του να νικήσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο, έφερε “σύννεφα” πάνω από τη θέση του στον πάγκο της ομάδας.

Ο ίδιος ανέλαβε πάντως όλη την ευθύνη για τη νέα γκέλα των “μπλαουγκράνα”, που ήταν και η τρίτη συνεχόμενη για την ομάδα του πρώην προπονητή και του Ολυμπιακού στην Ισπανία.

Οι δηλώσεις του Βαλβέρδε

“Αναλαμβάνω την ευθύνη. Η αλήθεια είναι ότι πίστεψα πως έπρεπε να δώσω λίγο χρόνο ξεκούρασης στον Μέσι αλλά και στον Μπουσκέτς καθώς δίνουμε τέσσερα ματς σε 10 μέρες. Έχουμε πολύ δύσκολο ματς την Τετάρτη με την Τότεναμ.

Πήρα το ρίσκο, όμως δεν μου βγήκε. Αν είχε λειτουργήσει διαφορετικά, τώρα δεν θα με ρωτούσατε για τον Μέσι, όμως ήρθαν διαφορετικά τα πράγματα…”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις