Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Στο Μουντιάλ η Αυστραλία! “Καθάρισε” ο Τζέντινακ [vid]

Στο Μουντιάλ η Αυστραλία! “Καθάρισε” ο Τζέντινακ [vid]
ΦΩΤΟ Reuters

Η Αυστραλία έγινε η 31η ομάδα που έκλεισε… εισιτήριο για το Μουντιάλ 2018. Με χατ-τρικ του Μάικλ Τζέντινακ, τα “καγκουρό” επικράτησαν της Ονδούρα με 3-1 και θα βρεθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.

Το πρωτό μεταξύ τους παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 0-0, με τον Τζέντινακ να παίρνει… το όπλο του στη δεύτερη αναμέτρηση και να “εκτελεί” την Ονδούρα, οδηγώντας την Αυστραλία στο Μουντιάλ. Ο Αυστραλός μέσος άνοιξε το σκορ στο 54′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 72′ έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 85΄πέτυχε και τρίτο γκολ, και πάλι από την άσπρη βούλα.

Το μόνο που κατάφερε η Ονδούρα ήταν να μειώσει σε 3-1 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με κοντινή προβολή του Άλμπερτ Έλις.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (5-3-2): Ράιαν, Μίλιγκαν (89′ Τροΐζι), Ράιτ, Σένσμπουρι, Τζάρμαν, Μπέχιτς, Τζέντινακ, Μόουι, Λέκι, Ρόγκιτς (77′ Κρουζ), Κέιχιλ (66′ Γιούριτς).

ΟΝΔΟΥΡΑ: Εσκομπέρ, Μπέκελες, Φιγκερόα, Τζόνι Παλάσιος, Αλβαράδο, Ισαγκίρε (42′ Ένρι Φιγκερόα, 73′ Μαρτίνες), Κλάρος, Μεχία, Κιότο (75′ Ερνάντες), Άντονι Λοσάνο, Έλις.

https://www.youtube.com/watch?v=3b6dBQKArg4

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις