Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Κωστής – Η ευχή από την ΠΑΕ ΑΕΚ [pic]

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Κωστής – Η ευχή από την ΠΑΕ ΑΕΚ [pic]
facebook.com/ilias.atmatsidis

Ο Χρήστος Κωστής περνάει μια περιπέτεια υγείας και βρίσκεται στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, εκεί όπου αναρρώνει με τη βοήθεια των γιατρών. Το ποστάρισμα της ΠΑΕ ΑΕΚ και η φωτογραφία με τον Ηλία Ατματζίδη.

Έχει δείξει πως είναι μαχητής και πως δεν το βάζει κάτω. Ο Χρήστος Κωστής βγαίνει νικητής από αυτή την… περιπέτεια! Ο Έλληνας παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ και της Εθνικής βρίσκεται στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” τις τελευταίες ημέρες, καθώς χρειάστηκε να εισαχθεί με λοίμωξη του αναπνευστικού, αλλά πλέον η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά..

“Όλη η ΑΕΚ είναι δίπλα στον Χρήστο. Όλοι οι Παλαίμαχοι. Είχε ένα μικρόβιο. Ήταν επικίνδυνο κι αν δεν του γινόταν τραχειοτομή, θα είχαμε χειρότερα. Ευτυχώς τώρα έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όλοι είμαστε δίπλα του. Ο Χρήστος κι αν δεν έχει περάσει δύσκολα στη ζωή του. Τα θυμόμαστε και τα ξέρουμε ολοι. Θα το ξεπεράσει κι αυτό. Θα μείνει ακόμα μία εβδομάδα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Όμως το ευχάριστο είναι πως η πορεία του εξελίσσεται ομαλά. Είναι καλύτερα τώρα. Από τις πρώτες ημέρες που τον είχα δει, τώρα είναι καλύτερα. Θέλει την ηθική μας υποστήριξη και την έχει. Και εμείς οι συμπαίκτες του και η ΑΕΚ και απλός κόσμος του δίνει δύναμη και αγάπη. Την εισπράττει ο Χρηστάρας και του κάνει καλό”, ανέφερε στο “aek365.com” ο Ηλίας Ατματσίδης, ο οποίος -όπως και άλλοι παλαίμαχοι της ΑΕΚ- βρέθηκε στο πλευρό του Κωστή.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε μήνυμα στήριξης στον Χρήστο Κωστή και του ευχήθηκε να βγει “σιδερένιος” από αυτή την περιπέτεια.

Πληροφορίες: aek365.com

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις