Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Στο ΟΑΚΑ οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας για το Nations League!

Στο ΟΑΚΑ οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας για το Nations League!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το ΟΑΚΑ θα είναι η έδρα της Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια της ομάδας του Μίχαελ Σκίμπε στο Nations League, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενημέρωσε ότι η Εθνική Ελλάδας θα δώσει τους εντός έδρας αγώνες της για το Nations League στο ΟΑΚΑ.

Η “γαλανόλευκη” θα αντιμετωπίσει στο Ολυμπιακό Στάδιο την Ουγγαρία στις 12 Οκτωβρίου για τη νεοσύστατη διοργάνωση, ενώ θα ακολουθήσουν οι εντός έδρας αγώνες με Φινλανδία (15/11) και Εσθονία (18/11).

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο της League C και στον εναρκτήριο αγώνα της θα αντιμετωπίσει την Εσθονία στο Ταλίν στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση

Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα αποτελέσει έδρα της Εθνικής Ομάδας των ανδρών για τους αγώνες του Nations League  που θα ξεκινήσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Στο O.A.K.A.  η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει κατά σειρά, την Ουγγαρία  (12/10/2018), τη Φινλανδία (15/11/2018) και την Εσθονία (18/11/2018).

Η Eθνική μετέχει στον 2o όμιλο της League C και στον εναρκτήριο αγώνα της αντιμετωπίζει την Εσθονία στο Ταλίν στις 08/09/2018.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις